Over ons

Ontstaan van Kickthis

KICKTHIS is in 2013 begonnen. Eerst gaven we clinics in The Wall. De reguliere trainingen gaven we toen in een sportzaal aan de Mereveldlaan. Daar zijn we ook gestart met de LAdies Only lesse. Na 2,5 jaar onderhuur werd het tijd voor een eigen locatie. Vanaf 1 oktober 2016 zijn we gevestigd aan de Stijkviertel 35-J. Daar hebben we nu uiteindelijk 34 zakken hangen.
Sinds 1 september 2019 hebben we het naastgelegen pand in gebruik, waar we ook kickbokstrainingen geven en er is een fitnessruimte. Kijk maar eens in onze tijdlijn hieronder, hoe we ons ontwikkelt hebben. Inmiddels bieden we160 lessen per maand. We doen het vol overgave, enthousiasme en met passie. Iedereen is welkom. Tot binnenkort!

Work hard, Train harder

Onze historie

1 augustus 2013

Kickthis opgericht

Start van KICKTHIS. Clinics geven in The Wall

1 september 2013

Start kids trainingen

Starten met trainingen geven in sportzaal aan Mereveldlaan

1 oktober 2013

Start ladies only trainingen

Eerste Ladies Only training is een feit. Start met 6 dames.

1 april 2014

Kickthis verhuisd

We gaan onderhuren. We hebben dan 90 vierkante meter sportoppervlakte en 11 bokszakken

1 januari 2015

We groeien door

Door 20.000 flyers te verspreiden en via de enthousiaste leden komen steeds meer mensen bij KICKTHIS trainen. We gaan inmiddels naar de 150 leden.

1 maart 2016

Tijd voor een eigen plek

Door diverse omstandigheden en om verschillende redenen zijn we gaan rondkijken voor een eigen locatie.

Wie wij zijn

Wij zijn KICKTHIS! We richten ons op de dames, heren én kids in en om Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern die op een leuke, maar serieuze manier willen werken aan hun conditie. Bij ons wordt er getraind met stootkussens, bokszakken en in elkaars handschoen. Onze lessen zijn verdeeld op intensiteitsniveaus dus voor elk niveau hebben we een passende training. Er zijn verschillende soorten trainingen. Op die manier kan je met een goede combinatie qua trainingen aan je algehele conditie en kracht werken.

KICKTHIS is leuk, er hangt een ontspannen sfeer, de locatie is netjes en verzorgd, de drempel is laag, je voelt je er meteen thuis,  er zijn veel trainingen met elk een eigen invulling, door de 10 trainers is geen training hetzelfde, ondanks de oppervlakte is het niet massaal en de eigenaar kent iedereen persoonlijk.

Onze Trainers

Maak kennis met onze toppers

Martijn

Eigenaar - Trainer - Personal trainer - Voedingscoach

Mo

Trainer - Personal trainer

Clémentine

Trainer

Adriënne

Trainer - PErsonal trainer - Voedingscoach

Tanja

Trainer - Personal trainer - Voedingscoach - Medewerkster administratie

Tolga

Trainer

Steven

Trainer

Narek

Trainer

Menzo

Trainer