Over ons

Ontstaan van Kickthis

KICKTHIS is in 2013 begonnen. Eerst gaven we clinics in The Wall. De reguliere trainingen gaven we toen in een sportzaal aan de Mereveldlaan. Daar zijn we ook gestart met de Ladies Only lessen. Na 2,5 jaar onderhuur werd het tijd voor een eigen locatie. Vanaf 1 oktober 2016 zijn we gevestigd aan de Stijkviertel 35-J. Daar hebben we 34 zakken hangen.
Sinds 1 september 2019 hebben we het naastgelegen pand ook in gebruik, waar we ook kickbokstrainingen geven (met nog eens 18 zakken) en er is een fitnessruimte. Kijk maar eens in onze tijdlijn hieronder, hoe we ons ontwikkeld hebben. Inmiddels bieden we 200 lessen per maand. We doen het vol overgave, enthousiasme en met passie. Iedereen is welkom. Tot binnenkort! 

Work hard, Train harder

Onze historie

Opening tweede pand

Het tweede pand is geopend. Extra kickboksruimte. Nu meer werken met intensiteitsniveaus. Ook een fitness area erbij.

Denise Kielholtz seminar

Deze meervoudig wereldkampioene én tevens een enorm leuke persoonlijkheid was bij KICKTHIS. Goede en erg leuke seminar.

KICKTHIS Games

Een zwaar event! Vanaf nul opgezet. Vreselijk leuk om te organiseren. Iedereen enthousiast. 20 teams van 2 personen. 20 oefeningen. Alles 2 minuten.

Open dag

De jaarlijkse Open Dag. Altijd een mooi event met een hoge opkomst. Sinds 2016 doen we dit elk jaar.

2uurs kickboks marathon

We wilden wat nieuws en uitdagends aanbieden. De 2uurs kickboks marathon staat sindsdien elk kwartaal op de agenda.

Plaatsing extra zakken en entresol

KICKTHIS is een succes. We breiden uit naar 34 zakken en een entresol voor bootcamp en personal training.

Wie wij zijn

Wij zijn KICKTHIS! We richten ons op de dames, heren én kids in en om Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving die op een leuke, maar serieuze manier willen werken aan hun conditie. Bij ons wordt er getraind met stootkussens, bokszakken en in elkaars handschoen. Onze lessen zijn verdeeld op intensiteitsniveaus dus voor elk niveau hebben we een passende training. Er zijn verschillende soorten trainingen. Op die manier kan je met een goede combinatie qua trainingen aan je algehele conditie en kracht werken.

KICKTHIS is leuk, er hangt een ontspannen sfeer, de locatie is netjes en verzorgd, de drempel is laag, je voelt je er meteen thuis,  er zijn veel trainingen met elk een eigen invulling, door de 10 trainers is geen training hetzelfde, ondanks de oppervlakte is het niet massaal en de eigenaar kent iedereen persoonlijk.

Onze Trainers

Maak kennis met onze toppers

Martijn

Eigenaar - Trainer - Personal trainer - Voedingscoach

Tanja

Trainer - Personal trainer - Voedingscoach

Clarence

Trainer

Tolga

Trainer

Rocky

Trainer

Menzo

Trainer

André

Trainer

Paulien