Tieners

Tiener lessen

Bij KICKTHIS hebben we van maandag tot en met vrijdag om 17.00uur de tiener lessen. Voor deze groep zijn de trainingen uitdagend en leerzaam. We focussen hier op meerdere facetten van het kickboksen. Kracht, uithoudingsvermogen en technieken. Elke les is weer anders en dat houdt het afwisselend. Sparring kan onderdeel uitmaken van de les.

JOIN AND HAVE SOME FUN

Het moet leuk zijn

Bij KICKTHIS gaat het er niet om dat je wil laten zien wie het hardst kan stoten of trappen. We willen dat alle jeugdleden met plezier trainen en er wat van leren. Train je met een beter iemand, leer daar van! Degene die beter is of langer traint, moet de ander respecteren en zich aanpassen aan zijn/haar niveau. Wij richten ons niet op wedstrijden. We houden het leuk door elke training weer anders in te vullen. Afwisseling zorgt voor positieve prikkels. Sparring kán onderdeel zijn van de training, maar dit gaat op een recreatieve manier. Hier letten we erg goed op.

technieken

Het aanleren van technieken doen we deels op de bokszakken, maar meestal door in duo’s te trainen. Je maakt de stoot- en traptechnieken bij elkaar in de handschoenen en op de benen. Met het trainen van de technieken gaat het niet alleen om aanvallen, maar ook om ontwijken en counteren. Bewegen en na een actie meteen reageren. Deze onderdelen worden ook getraind. Dat maakt het extra leuk en leerzaam. In de tienerlessen is het verplicht om scheenbeschermers te dragen bij de technische oefeningen. We raden ook altijd aan om in ieder geval een bitje te kopen.

Conditie

Je kan goed focussen, je  bent 110% gemotiveerd en je hebt de technieken onder de knie, maar… je conditie is niet in orde, dan gaat dat ten koste van je uitvoering van de technieken, je focus en je uiteindelijke intensiteit. Onder andere om die redenen, trainen we ook op de zakken, doen we oefeningen zoals burpees, jump squats en push ups én doen we deze oefeningen om en om met het trainen op de zak. Oefeningen uitvoeren voor langere tijd, bijvoorbeeld 1 minuut is goed, maar de oefeningen uitvoeren op interval gaat je een nóg betere conditie geven!

kom het zelf eens proberen en doe mee!

Tarievenoverzicht Jeugd

KICKTHIS heeft diverse abonnementen en mogelijkheden.

12 maanden

Jeugd tot 14 jaar
29,50 vanaf prijs / per maand
  • 1 x per week € 29,50
  • 2 x per week € 39,50
  • 3 x per week € 49,50
Populair

6 maanden

Jeugd tot 14 jaar
31,50 vanaf prijs / per maand
  • 1 x per week € 31,50
  • 2 x per week € 41,50
  • 3 x per week € 51,50

3 maanden

Jeugd tot 14 jaar
34,00 vanaf prijs / per maand
  • 1 x per week € 34,00
  • 2 x per week € 44,00
  • 3 x per week € 54,00