Kids

Kids lessen

Even geen TV, Xbox of telefoon. Voor de kinderen zijn er leuke en goede
kickboks-conditietrainingen! De trainingen van KICKTHIS zijn voor zowel jongens als meisjes. Spelenderwijs krijgen ze de techniek van het kickboksen onder de knie. In het begin zonder fysiek contact. Eerst de basis en de technieken op de juiste manier aanleren. Plezier en een goede inzet is belangrijk. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

WORD JIJ DE NIEUWE RICO?

Leren gaat in stappen

Bij de kleinere kinderen trainen we veel op de bokszak en zijn we continu bezig met de basisprincipes. Instappen en uitstappen, de stoten en trappen goed uitvoeren, goed luisteren en daarna gaan we oefenen met elkaar. We houden rekening met elkaar. Een kind wat het beter kan dan een ander, moet zich aanpassen! Kinderen die willen ‘vechten’ zijn bij ons niet op hun plek.
Bij KICKTHIS willen we de kinderen op een leuke, maar serieuze manier kennis laten maken met deze dynamische sport. Er wordt getraind onder begeleiding van een ervaren trainer. We hebben verschillende trainers met hun eigen manier van lesgeven. 

Trainen én plezier maken

Zelfbeheersing, zelfvertrouwen en discipline spelen een belangrijke rol bij onze training. Je leert door te zetten en jezelf te verdedigen. Door jezelf te verbeteren krijg je nieuwe energie om door te gaan en daardoor kun je vaak meer bereiken dan je denkt.

Als de kinderen samen trainen in duo’s, letten we zo goed mogelijk op het niveau, leeftijd en de fysieke ontwikkeling, zodat het voor iedereen leuk én leerzaam is.

In de groepen zitten kinderen tussen 6 en 11 jaar. Om ook de kleinere kinderen te prikkelen integreren we veel spelelementen. Plezier en samenwerking, in combinatie met sport en spel maakt dat ze altijd enthousiast zijn!

Meedoen?

Dat je er zin in hebt, is het belangrijkste. Verder neem je een sportbroekje, t-shirt, handdoek en een flesje drinken mee. We trainen altijd op blote voeten.

Tassen, jassen, schoenen en andere spullen blijven in de kleedkamer. Ouders en broertjes/zusjes mogen blijven kijken, maar mogen de kinderen niet afleiden.

Voor de proefles hebben we materialen te leen.
Kijk, luister en doe lekker mee!

Volg een gratis proefles

Tarievenoverzicht Jeugd

KICKTHIS heeft diverse abonnementen en mogelijkheden.

12 maanden

Jeugd tot 14 jaar
29,50 vanaf prijs / per maand
  • 1 x per week € 29,50
  • 2 x per week € 39,50
  • 3 x per week € 49,50
Populair

6 maanden

Jeugd tot 14 jaar
31,50 vanaf prijs / per maand
  • 1 x per week € 31,50
  • 2 x per week € 41,50
  • 3 x per week € 51,50

3 maanden

Jeugd tot 14 jaar
34,00 vanaf prijs / per maand
  • 1 x per week € 34,00
  • 2 x per week € 44,00
  • 3 x per week € 54,00