Clinics

Uitdagende clinics

De clinics van KICKTHIS zijn leerzaam en uitdagend voor iedereen! Na een goede warming up, gaan we de beginselen van het stoten en trappen oefenen. We gebruiken de bokszakken en we trainen ook samen met een ‘maatje’. Veel oefeningen voeren we in duo’s uit, want dat komt de interactiviteit ten goede. Als er een bepaald doel gesteld is of speciale intentie is, nemen we dat vanzelfsprekend mee in de clinic. Hoe dan ook, na afloop ben je moe, maar voldaan!

EEN KICKBOKSCLINIC IS GAAF!

voor wie?

Beginners of gevorderden, jongeren of volwassenen, een voetbalelftal of personeel van de binnendienst, voor iedereen kunnen we een hartstikke leuke en goede clinic geven. Als er bepaalde onderwerpen terug moeten komen in de clinic, denk aan ‘teambuilding’, dan nemen we dat mee in de oefeningen.
Moeten er competitie elementen in verwerkt worden, geen probleem!

inhoud clinic

Onze kickboks clinics zijn altijd gevarieerd, uitdagend en er is altijd ruimte voor ‘fun’! Er wordt een uur lang lekker intensief getraind. We beginnen met een warming up en rekken en strekken. Daarna worden de basis boks- en traptechnieken geleerd. De technieken maken we op de bokszakken, trapkussens en in elkaars handschoenen. Iedereen doet dat op zijn eigen niveau. Regels, tips en trucs worden gaandeweg verteld. Regels, tips en trucs worden u gaandeweg uitgelegd

praktische informatie

Locatie: KICKTHIS of een door u gewenste locatie

Meenemen:Bidon en handdoek zijn verplicht

Schoeisel: Bij KICKTHIS trainen we op blote voeten

Aantal personen: Minimaal 10

Tijdsduur: Minimaal 60 minuten

WILT U IETS VRAGEN?

Tarievenoverzicht Clinics

Clinics

175
00*
  • Minimaal 10 deelnemers
  • Bij KICKTHIS of op locatie
  • Minimaal 60 minuten
  • Invulling kan in overleg