Personal training

Motivatie en discipline

Eén van de grootste belemmeringen om structureel aan je conditie te werken, is een gebrek aan motivatie en discipline. Dáárom is het trainen met een personal trainer dé uitkomst.
Bij KICKTHIS zijn de 1 op 1 trainingen elke keer weer anders, waardoor je lichaam steeds weer geprikkeld wordt. Jouw doelen en wensen zijn ons uitgangspunt!

HARD WORK PAYS OFF

iedereen heeft eigen doelen

Vooraf bespreken we eerst jouw wensen, doelen en verwachtingen. We willen ook graag weten wat jouw motivatie is. Voor iedereen zijn de doelstellingen anders en doelstellingen veranderen. Omdat je 1 op 1 wordt begeleid, kan de personal trainer de invulling van de trainingen daar heel goed op aan laten sluiten en aanpassen waar nodig.

Afwisseling is belangrijk

Na een fanatieke start blijkt het vaak lastig om die motivatie en gedrevenheid vast te houden. Wij zijn van mening dat afwisseling noodzakelijk is. Het kan daarom de ene keer een intensieve training die je op conditioneel vlak ‘to the limit’ pusht, maar bij de volgende sessie kan weer meer de nadruk liggen op kickbokstechnieken, aangevuld met kracht oefeningen. Vanzelfsprekend is dit allemaal afhankelijk van je doel(en).

Méér dan een personal trainer

Bij KICKTHIS is de personal trainer meer dan alleen een trainer, want omdat onze personal trainers ook écht die persoonlijke ‘klik’ maken, wordt hij/zij tegelijk jouw mental coach, jouw vertrouwenspersoon, iemand die je kan helpen met een leefstijl verandering, een trainingsschema maken of je begeleiden op het gebied van voeding. Fit worden in de breedste zin van het woord hoeft geen strijd te zijn, maar er is wel motivatie, wilskracht en regelmaat voor nodig.

 

Wij helpen je hierbij!

 

interesse in Personal training?

Tarievenoverzicht Personal training

Personal training

Tarieven
  • Losse sessie (p/uur) € 65,00
  • 10-rittenkaart** € 550,00
  • 20-rittenkaart** (30min) € 675,00
  • 2 personen € 50,00 p.p.