Ouder&Kind

Samen trainen is veel leuker

De ouder-kind les is een enorm leuke, dynamische en interactieve kickboksles, voor kind én ouder! Kickboksen is de perfecte uitlaatklep voor actieve kinderen, waar ze even goed hun energie in kwijt kunnen. Hoe leuk is het om samen met je kind te bewegen, elkaar uit te dagen en met elkaar te trainen!? Deze les is voor kinderen van 3 tot ongeveer 10 jaar.

OUDER&KIND KICKBOKSEN

voor kinderen vanaf 3 jaar

KICKTHIS biedt de mogelijkheid om al vanaf 3 jaar samen mét een ouder te komen kickboksen. Je kan de oefeningen aanpassen aan het bewegingsniveau van jouw zoon of dochter. Ook oudere kinderen die het prettiger vinden om met hun vader of moeder samen te trainen of die het minder fijn vinden om in een groep met leeftijdsgenoten te trainen, zijn enorm welkom. Natuurlijk hebben we voor hen een net zo gevarieerde en uitdagende les. Vanzelfsprekend zijn de oefeningen voor de oudere kinderen anders, moeilijker dan voor de allerkleinsten.

kickboksen voor klein en groter

De allerjongste kinderen leren o.a. trappen, stoten, verdedigen, omgaan met winst en verlies en het ontwikkelt hun motoriek. De nadruk ligt op spelenderwijs kickboksen, energie kwijtraken, samenwerken met papa of mama en plezier maken. De oudere kinderen krijgen eigenlijk een soort ‘personal training’ en hier draait het met name om het aanleren van de technieken, maar ook het ontdekken van hun eigen kunnen en fysiek en mentaal ‘groeien’,

doe gewoon eens mee!

De ouder-kind lessen zijn op zaterdag- en zondag ochtend om 9.00 uur en duren 45 minuten. Voor de proefles hebben we materiaal te leen. Als je lid wordt, dien je eigen materialen aan te schaffen. Bij KICKTHIS verkopen we alle producten van Rumble.

Volg een gratis proefles

Tarievenoverzicht Ouder&Kind

12 maanden

Ouder & Kind
26,00 per maand
  • 1 x per week
  • Prijs is voor ouder & kind samen
Populair

6 maanden

Ouder & Kind
27,50 per maand
  • 1 x per week
  • Prijs is voor ouder & kind samen

3 maanden

Ouder & Kind
29,00 per maand
  • 1 x per week
  • Prijs is voor ouder & kind samen