Programma’s

Voor elke doel een oplossing

KICKTHIS werkt samen met Body Support . Wij hebben 3 programma’s met elk een eigen doel. De basis is om op een verantwoorde manier een gezonde leefstijl te creëren en overgewicht de baas te blijven. Geen korte termijn oplossing, maar verandering voor het leven. Een gezonde leefstijl bereiken, goed voor jezelf zorgen en je goed voelen!

JOIN AND HAVE SOME FUN

Slimmer afvallen

U wilt graag een paar kilo’s kwijt, wat meer bewegen en plezier in sport krijgen? De module ‘slimmer afvallen’ is erop gericht om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Met als gevolg een lager vetpercentage. Met uw coach en body support stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u samen naar toe.

Wij zijn jouw stok achter de deur

Slimmer in Balans

In balans is ideaal als u tevreden bent met uw gewicht, eventueel na een periode van diëten. Het is een coach die u helpt en leert om gezond te blijven eten en bewegen. Een uitgestippeld eetpatroon met meer energie en een beter gevoel. Body Support ‘slimmer in balans’ helpt daar waar u nét dat stukje begeleiding nodig heeft.

Slimmer in Vorm

Met de module ‘slimmer in vorm’ kunt u nóg meer uit uw voeding halen. U kunt in vetvrije massa of spiermassa aankomen met een lager vetpercentage. Met de eetschema’s haalt u maximaal resultaat uit de training. Aan de hand van natuurlijke voeding met een hoger eiwitpercentage, aangevuld met extra proteïne voor een hogere stofwisseling.

Excuses don’t burn calories