Onze methode

Body Support

KICKTHIS is een samenwerking aangegaan met Body Support. Wij kunnen ons geheel vinden in hun filosofie. Voedingsprogramma’s waarmee je leert om op een verantwoorde manier met jouw voeding om te gaan. Je gaat bij ons niet ‘op dieet’, maar je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Natuurlijk gaat dit wel in combinatie met sporten.

De werkelijke vraag over afvallen, gaat dieper: “Ben je bereid om écht te veranderen?!”

JOIN AND HAVE SOME FUN

Verandering = Commitment!

Als jij écht klaar bent voor die verandering en je dat niet alleen wil en/of kan doen, dan kan je met een van onze coach aan de slag. We plannen altijd eerst een intakegesprek in, omdat de juiste motivatie leidend is voor ons, anders heeft het helaas geen zin….. Wij zijn van mening: Zonder commitment, geen verandering!

De juiste motivatie is er…en dan? Dan ga je samen met je coach aan de slag voor die ‘Life Style’ verandering. We vertellen je precies wat wij van jou verwachten en hoe je met onze programma’s moet omgaan. Je krijgt ook duidelijk uitgelegd wat je van óns mag verwachten, hoe alles in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.

Niet denken, maar doen….

We gaan dan ook meteen starten, dus word je direct gemeten en we maken een ‘voor’ foto. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald. Via die energiebehoefte maken we jouw persoonlijke voedingsschema’s . De eerste mailen we je dezelfde dag nog toe. De menu’s bestaan volledig uit voeding die je gewoon in de supermarkt kan kopen én het gezin kan gewoon ervan mee eten.

Jij wil veranderen!

Coaching…

Een eetschema bestaat uit 7 dagmenu’s en een complete boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. De menu’s van zijn opgesteld met de visie van diëtisten en de Voedingsnormen van de Gezondheidsraad. Elke week wisselend en je kan zelf ook nog producten vervangen. Wij kijken mee en we helpen je de app het beste te gebruiken.

Met de persoonlijke coachingsmomenten, meten en wegen we jou. Ook bespreek je wat er goed ging, waar je moeite mee had en kijken we middels grafieken naar jouw vooruitgang.

We kijken samen naar de mogelijkheden om te sporten, want er moet minimaal 3x per week gesport worden. Iedereen heeft een andere ‘agenda’ en daarin gaan we kijken wat past.

Of je nou wil afvallen, strakker wil worden, meer spiermassa wil opbouwen, wil aankomen of gewoon fitter wil worden, wij coachen je naar ieder gewenst doel!

Onze 15 geboden naar succes:

Op deze manier zorgen we onder andere voor blijvende resultaten, meer energie, grotere weerstand en een sterkere geest.
Kortom je zit lekkerder in je vel met je nieuwe ‘Life Style’!

Your time is now!

Vandaag nog beginnen?!