VACATURE: JEUGD KICKBOKSTRAINER

VACATURE: JEUGD KICKBOKSTRAINER

(met de kwaliteiten om ook volwassenen training te kunnen geven)
Heb jij ervaring in kickboksles geven aan kinderen? Vind jij het tof om jouw passie over te brengen op anderen en met name de jeugd? Motiveer jij de jeugd om het beste uit zichzelf te halen? Zorg jij ervoor dat zij zelfverzekerder en meer weerbaar worden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wie zijn wij

KICKTHIS staat voor leuke, serieuze, intensieve en gevarieerde (kickboks) trainingen.

Wij bestaan ruim 10 jaar en bij ons traint iedereen in een prettige en ontspannen sfeer en daarmee hebben we inmiddels een goede naam opgebouwd. De laagdrempeligheid en de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt bij ons. We richten ons op recreanten en daardoor kan iedereen op zijn/haar eigen niveau en intensiteit trainen. Je kan bij ons elke dag trainen, we hebben diverse typen lessen en dat op verschillende tijdstippen. Om ons aanbod compleet te maken, hebben we een ruime fitnessruimte. De trainingen zijn er voor de allerkleinsten, de ouder&kind les, voor de jongere jeugd 6-10 jaar, tieners 11-14 jaar en volwassenen.

Wat zoeken wij

Jij bent een entertrainer (trainer en entertainer). Een tof mens met enthousiasme, die sociaal- en communicatief sterk is, graag in een team werkt, zich kan verplaatsen in wat er speelt bij de jeugd en zich comfortabel voelt op een recreatief niveau. Wij zijn niet gericht op wedstrijdvechters. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe leden. Het zou een pré zijn als je ook kickboksles kan geven aan volwassenen.

Wat ga je doen

Je gaat aan de jeugdgroepen kickboks trainingen geven. In eerste instantie op de woensdag. Daarbij in roulatie op de vrijdag. Je zorgt er als trainer voor dat iedereen zich welkom voelt bij ons én het leuk vindt om deel te nemen aan jouw lessen. Ook ben je in staat om hen te motiveren en enthousiasmeren én ervoor te zorgen dat iedereen zich uitgedaagd, maar zeker ook veilig voelt. Als kickboks trainer geef je lessen met inhoud. Jij beschikt over de kundigheid om de jeugd de technieken van het kickboksen aan te leren. Vanzelfsprekend ben jij ook een paar extra ogen en oren voor de eigenaar.

Wat breng je mee

Ervaring in het geven van kickbokslessen
Kan goed omgaan met jeugd
Grote dosis enthousiasme
Empatisch vermogen, weet wat er speelt bij de jeugd en begrijpt hen
Sociale vaardigeheden zijn heel goed ontwikkeld
Communiceren doe je duidelijk, maar altijd op een vriendelijke toon
Je kunt en durft te motiveren, stimuleren en corrigeren
Verantwoordelijkheidsgevoel
Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal machtig

Wat bieden we

Het betreft een functie voor in ieder geval 1 vaste dag per week, 2 uren en in sommige weken, 4 uren. Indien nodig zetten we je graag extra in, bij de jeugd, maar ook bij de volwassenen, bij verlof van collega’s. Startsalaris: bespreekbaar en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Soort dienstverband: Freelance/ZZP. Woonachtig in een straal van 10km rondom KICKTHIS.

Ben jij die persoon óf ken jij iemand die hier wel oren naar heeft? Mail je CV en motivatie naar info@kickthis.nl ter attentie van Martijn. Wij reageren binnen 24 uur. Voor meer vragen mag je vanzelfsprekend contact met ons opnemen op nummer 06-41227283.

Facebook
Twitter
WhatsApp