The Kickthis Games 2023

The KICKTHIS Games 2023

Zondag 4 juni kan je alvast noteren in je agenda! Dan houden we The KICKTHIS Games 2023!
Het wordt alweer de 4e editie en dit jaar gaan we jullie weer uitdagen als teams. Vorig jaar deden we een individuele competitie. De oefeningen hebben betrekking op het kickboksen, maar zeker de helft van de oefeningen zijn bootcamp gericht.

Elk teamlid doet de oefening 1 minuut en heeft erna dan 2 minuten rust. Zo kan je op elk onderdeel jezelf maximaal geven. We organiseren ook weer 3 oefensessies, zodat de deelnemers zich goed kunnen voorbereiden. Vanaf 1 april tot aan het event mogen de deelnemers ook gratis gebruik maken van de fitness.

Met elke oefening zijn punten te verdienen. Bij elke oefening is een scheidsrechter om het zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Tijdens de break hebben we een quiz waar ook punten mee te verdienen zijn. Het zal zeker veel FUN zijn, maar ik weet zeker dat er een aantal teams óók zeker voor de FAME zullen gaan!

NutraBio zal aanwezig zijn om jouw mind and body te ondersteunen. Verder zorgen we voor fruit, AA drink en ook naderhand weer voor heerlijke catering. Dit jaar zal de startup LOX, uit hartje Utrecht de catering verzorgen. Authentieke, New York bagels en salades.

Er volgt snel een aparte The KICKTHIS Games nieuwsbrief.

Dit neemt niet weg dat je al jezelf of als team kan aanmelden

Facebook
Twitter
WhatsApp