Ter herinnering: Huisregels

Ter herinnering: Huisregels

We hebben huisregels en deze zijn er niet voor niets. Soms is het goed om enkele even te herhalen. Het is allemaal niet zo moeilijk.

We zien dat er langzaam aan steeds meer leden hun tassen, jassen, schoenen, etc. bij de bar, op de barkrukken en in de fitness neerleggen en ophangen. Ook nemen leden hele tassen mee de mat op. dat is niet toegestaan. We hebben kleedkamers, met kluisjes, waar je de spullen achterlaat die je niet nodig hebt bij je training. 

Ook in de fitness, alleen een handdoek en bidon zijn nodig. Wil je lekker je eigen muziek luisteren, neem je oortjes en je telefoon mee. De rest in de kleedkamer achterlaten. Sportschoenen zijn verplicht. Let erop dat je zolen schoon zijn.

Neemt u kinderen mee die komen kijken naar de les, geen probleem, maar dan dienen zij rustig te gaan zitten boven aan de leestafel. Kleurboek, stiften, leesboek, tablet, telefoon, etc. lekker meenemen. Niet gaan lopen rennen en vervelen. We zijn geen MonkeyTown.

Laat alles netjes achter en ruim je troep op. Zet je stoel weer netjes terug. Gooi je bekertje in de prullenbak. Koekje gegeten? Ruim even je kruimels en verpakking op. Kleine moeite.

Heren en jongens die de wc gebruiken, zoals aangeplakt staat in de toiletten, ‘ajb zittend plassen’. Je wilt niet weten wat ik soms aantref, met name na de kids- en tienerlessen…….

Dankjewel voor de medewerking.

Facebook
Twitter
WhatsApp