Kim

Ervaring en resultaat van Kim

Naam: Kim
Leeftijd: 45

Vetpercentage

Week 0: 41,8
Week 12: 36,5

Spiermassa

Gewicht

Week 0: 82,8
Week 12: 73,3

Buikomtrek

Activiteiten/sporten: Kickboksen en fitness

Korte Review

Eind 2019 zat ik op het punt dat ik al 2 jaar niet sportte door omstandigheden terwijl ik altijd mijn hele leven redelijk sportief was. Doordat ik gewoonweg ongezond leefde schoot mijn gewicht omhoog.
Kleding paste niet, stond me niet en ik werd boos op mezelf. Dat ik zo met mezelf omging en ik geen discipline had om daar wat aan te doen. Dat moment kwam dus uiteindelijk in januari.

Tanja (mijn coach) ,die een vriendin van mij is had ik een gesprek mee hierover. Ze spoorde mij aan eens te komen trainen bij KICKTHIS. Ze vertelde ook over BodySupport. Mijn knop ging toen om.
Wat mij hierin aansprak en nog steeds doet is het feit dat je “normaal” mag en kan eten. Ik ben zelf niet van de aparte kookkunsten en gerechten. Ook ben ik niet iemand die alleen op sla e.d kan leven. 6 maal een eetmoment. Geen honger tussendoor en elk moment krijg je voldoende binnen.

Tegelijkertijd met de start van dit programma ben ik ook gestopt met roken. Doordat ik veel met mijn eten bezig was, op een positieve manier had ik ook de afleiding van de hunkering naar een sigaret.

Dit is voor mij alleen maar win/win  geweest.

Tanja mijn coach plande iedere week een weegmoment in. Bij problemen of vragen kon ik ook altijd bij haar terecht. Corona kwam en alles kwam stil te liggen. De laatste paar weken op eigen houtje gedaan en dat is me zeker gelukt. Er is toen nog een paar kilo afgegaan.

Nu nog hou ik de eetmomenten in stand. Weliswaar eet of drink ik wel eens iets, wat niet supergezond is, maar hierin weet ik nu de juiste balans te vinden. Het sporten bij KICKTHIS zit ook nog steeds goed mijn systeem. Ik probeer zeker 3 à 4x per week te sporten.

Dit alles heeft mij veel lekkerder in mijn vel doen zitten en ik kan het iedereen aanraden! Discipline en een goede coaching heeft mij gebracht waar ik wil zijn. Een fittere en gezondere Kim.

Nieuwe Life Style duur?