Bitje op maat

Bitje op maat

Het is enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat je jouw tanden niet beschadigd met het trainen in de volwassenen techniek training en bij de tiener lessen.

Ook al mogen we pas technieken naar het hoofd maken vanaf 18 jaar, een ongeluk zit in een klein hoekje. Een handschoen die met een oefening een keer tegen je tanden komt of een hoek met sparren die net over de schouder tegen de zijkant van je hoofd aan ketst….

De meeste fabrieksbitjes beschermen wel de tanden, maar niet de wortels. Daarom bieden wij onze leden altijd de optie om een bitje op maat te laten maken. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en enkele vaste kleurencombinaties. Je krijgt het bitje in een stevig bewaardoosje en een sticker erop met jouw naam. Een bitje koste slechts € 50,- en is vele malen voordeliger dan een tandartsbezoek!

Miquel Goedhoop, ook lid van KICKTHIS én tevens al meer 30 jaar werkzaam in de orthodontie branche, maakt deze bitjes voor onze leden. Het enige wat je hoeft te doen, is hem bellen of appen en een afspraak maken. Hij neemt alle materiaal mee om te happen. Vaak zijn de bitjes al binnen twee dagen klaar. Bel Miquel op nummer: 06-41140944.

Facebook
Twitter
WhatsApp