Stop met diëten

Je kent het wel…

Na een paar maanden lekker genieten is het tijd om het roer om te gooien. De overtollige kilo’s moeten eraf! We gaan op dieet. Even geen snoep, pizza en drank meer, maar ‘gezond’ leven. De eerste paar weken gaan goed! Je hebt de discipline en de eerste 5 kilo zijn eraf gevlogen. Nóg 5 kilo en dan is het mooi geweest.

Bereik jouw doelen

Afvallen en aankomen…

Iedere week wordt het moeilijker om af te vallen, maar na 12 weken zijn de 10 overtollige kilo’s eraf! Het diëten zit er-op, dus jij vind dat je alles weer ‘mag’ eten. De afgelopen weken heb je heel vaak gehunkerd naar chocola, cola en patat. De calorieën vliegen je om de oren, maar hé, na 12 weken mag je best wel weer genieten. Herkenbaar he!? Na het genieten, merk je helaas dat je vrij snel weer terugvalt in je oude voedingspatroon en de kilo’s vliegen er weer aan.

Geen dieet, wel een verandering

Jouw dieet werkt dus blijkbaar niet, want…

De uitgangspunten van de meeste diëten gaan over het vermijden van koolhydraten en zo min mogelijk calorieën binnen krijgen. Ja, je verliest kilo’s, want je eet namelijk veel minder dan dat je nodig hebt, dus je valt af. Pak je je ‘oude patroon’ weer op, dan kom je weer aan. Dat is frustrerend! Je bent niet alleen een hoop geld kwijt, maar ook een hoop tijd.

Hoe fijn is het dan…

  • Dat je gewoon de kilo’s afvalt die je wil afvallen, begeleid door een persoonlijke coach;
  • Dat jouw coach elke week een op maat gemaakt voedingsschema voor je verzorgd; 
  • Dat je wekelijks een complete boodschappenlijst ontvangt;
  • Dat de overige familieleden gewoon mee kunnen eten;
  • Dat een ‘verloren dag’, niet meteen een verloren zaak is!
Start met je nieuwe ‘Life Style’!