20% korting bij PetitParfums

20% korting bij PetitParfums

PetitParfums, de échte geurliefhebbers! PetitParfums gelooft sterk in de kracht van geuren. Ze brengen herinneringen, emoties en verlangens tot leven en voegen iets magisch toe aan ons dagelijks leven. Dompel jezelf onder in de wereld van PetitParfums! Ontdek unieke geuren zonder gelijk de hele fles te hoeven kopen.

Als parfumliefhebber is één parfum nooit genoeg, maar eindeloos volle flessen parfums kopen is een dure hobby. Tevens is het een uitdaging om een grote, zware fles in je kleine handtasje te proppen. PetitParfums heeft een uitgebreide collectie van favoriete geuren in travelspray-formaat. Van verleidelijke bloemige tonen tot houtachtige en frisse aroma’s, er is voor elk wat wils.

Met de travelspray kan je altijd fris en zelfverzekerd ruiken. De travelsprays van PetitParfums zijn er in 5ml en 10 ml én zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk mee te nemen naar o.a. festivals, restaurants of op reis.

Daarnaast hebben zij decants van originele geuren (2 ml, 5 ml en 10 ml) en bieden zij dames en heren de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs meerdere geuren te testen. De geur testers zijn ideaal op het moment dat je een nieuwe parfum wilt testen en/of je een speciale geur wilt voor een bijzondere gelegenheid. Ook bieden ze de mogelijkheid om de parfum tester te laten verpakken in een speciale travelspray.

Klik hieronder om meteen naar de website van PetitParfums te gaan, gebruik code KICK20 en krijg 20% korting!

www.petitparfums.nl 

Facebook
Twitter
WhatsApp