Work hard, train harder!

     KIDS

     MIXED

     LADIES ONLY

De ouder-kind les is een enorm leuke, dynamische en interactieve
kickboksles, voor kind én ouder! De minimum leeftijd van het kind is
3 jaar en de maximum leeftijd is 12 jaar.

Jonge kinderen bewegen graag…. en veel. Kickboksen is de perfecte uitlaatklep waarmee ze even goed hun energie kwijt kunnen. Hoe leuk is het om samen te bewegen, te rennen, te stoeien en met elkaar plezier te hebben!?

 

Naast onze kids- en tienerles bieden we ook de mogelijkheid om al vanaf 3 jaar mét een ouder te komen trainen. De trainingen worden aangepast aan het bewegingsniveau én de leeftijd van uw zoon of dochter. Oudere kinderen die het prettiger vinden om met hun vader of moeder samen te trainen of die het minder fijn vinden om in een groep met leeftijdsgenoten te moeten trainen, zijn enorm welkom. Ook voor hen zorgen we voor een gevarieerde, leuke en uitdagende les. Vanzelfsprekend zijn de oefeningen voor de oudere kinderen anders en/of wat zwaarder dan voor de allerkleinsten.

Op een speelse manier leren de jongste kinderen onder andere trappen, stoten, verdedigen, omgaan met winst en verlies, motoriek ontwikkelen en andere facetten van het kickboksen. De nadruk ligt op spelen, energie kwijtraken, samenwerken en plezier maken. De oudere kinderen krijgen eigenlijk een soort ‘personal training’ en hier draait het met name om het leren kennen van hun eigen mogelijkheden en fysiek en mentaal ‘groeien’, zonder enige druk van een groep.

 

Voor de proefles hebben we materiaal te leen. Als je lid wordt, dien je eigen materialen aan te schaffen. Bij KICKTHIS verkopen we alle producten van Rumble.

 

Voor deelname is géén kickboks ervaring nodig.

We hebben op zaterdag- en zondagochtend van 9.00 - 9.45 uur OUDER-KIND les. Maar houd Facebook en het LESROOSTER in de gaten! Voor de verschillende abonnementen en mogelijkheden zie TARIEVEN.

Trainingslocatie

OUDER-KIND

INTERESSE? NEEM CONTACT OP VIA TELEFOONNUMMER: 06-41227384 OF VIA E-MAIL: INFO@KICKTHIS.NL

Website ontwikkeld door Design2C