Work hard, train harder!

     KIDS

     MIXED

     LADIES ONLY

Wat is kickboksen precies? Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de
handen als de benen mogen worden gebruikt. Stoten uit de bokssport worden gecombineerd met trappen uit sporten als karate en taekwondo.

Waar is het goed voor?

Mannen én vrouwen staan wereldwijd inmiddels in de rij voor een kickboksles, omdat de training een efficiënte en praktische manier is om fit te worden, zowel fysiek als geestelijk. Kickboksen is goed voor de algehele conditie, reactievermogen en het zelfvertrouwen. Tijdens de trainingen worden nagenoeg alle spiergroepen én je hart- en bloedvaten getraind. Je verstevigt je lichaam van top tot teen, stimuleert je geest en het helpt om een sterke en positieve, mentale houding te ontwikkelen. Tijdens een intensieve training verbrand je minimaal 750 kcal per uur.

 

Kickbokslessen

Bij KICKTHIS zijn er 3 typen trainingen:

• Zaktraining

• Techniek training

• Indoor bootcamp

 

Bij de zaktraining worden de technieken geoefend op zak. Vaak in tweetallen. De afwisselende oefeningen zijn gericht op techniek, uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, souplesse en mentaliteit. Diverse stoten en trappen worden geoefend, ook in combinaties, evenals het ontwijken ervan.

 

Het idee achter de techniek training is om je technieken te oefenen door te sparren in een ‘live’ situatie, om mede hiermee de ‘angst’ die er is om stoten en trappen te krijgen, te verminderen. Bij KICKTHIS wordt het sparren bij deze training afgestemd op het niveau van elke individu! Hierdoor krijg je een betere ervaring in het sparren en zal het steeds leuker worden! Met de techniek training verfijn je de aangeleerde technieken verder met een ander lid.

 

Bij de indoor bootcamp werk je met allerlei attributen. Denk aan sandbags, battle ropes, slam balls, kettlebells, etcetera. Een afwisselende training voor het opbouwen van meer uithoudingsvermogen, kracht en je gehele core. Deze training helpt je bij het nóg beter ‘presteren’ in de kickbokslessen.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP VIA TELEFOONNUMMER: 06-41227384 OF VIA E-MAIL: INFO@KICKTHIS.NL

Website ontwikkeld door Design2C