Small Group Training

PERSONAL TRAINING IS NU VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!

Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Iedereen die snel en blijvend resultaat wil, of het nu gaat om algemene fitheid, verantwoord afvallen, krachttraining of technieken van een bepaalde sport beter aanleren, heeft baat bij een personal trainer. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

WAT IS EEN SMALL GROUP TRAINING?

Een Small Group bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je aan de anderen van de groep optrekken als het even tegenzit of als je motivatie wat minder is. Je kan al met 3 anderen een eigen groep starten. Een Small Group trainingssessie duurt 60 minuten en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes en zijn voornamelijk gericht op kickboksen, technieken, uithoudingsvermogen en functioneel trainen. Indien er specifieke doelen en/of wensen zijn, worden de trainingen hier op aangepast. De trainingen zullen voor iedereen intensiever zijn, omdat er veel meer aandacht is.

Wat doe je in een Small Group training?

Er is veel mogelijk: Van kickboksen tot cardio- en krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie of combinaties hiervan. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor jou. De doelen/wensen kunnen voor alle deelnemers gelijk zijn, maar kunnen ook verschillen. Geen probleem, want we vullen dan voor iedereen de training op een andere manier in. Soms is het afzien en vallen en weer opstaan horen daarbij. Je doel bereiken is vaak een lastig proces. Alleen door dingen te doen die in de eerste instantie lastig lijken, kun je jezelf verbeteren. De trainingen maken je mentaal ook zeker sterker!

koptekst

Enkele duidelijke voordelen van een small group training ten opzichte van een regulier groepstraining:

 1. Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
 2. Trainen op tijden die jou beter uitkomt
 3. Adequate correctie op uitvoering van oefeningen en houding
 4. Je haalt meer uit jezelf
 5. Bewezen meer resultaat
 6. Geen ‘druk’ van een grote groep
 7. Jouw coach zorgt voor extra stimulans

  Let’s go for it!!

Tarievenoverzicht Personal training

KICKTHIS heeft diverse abonnementen en mogelijkheden.

Personal training

Tarieven
 • Losse sessie (p/uur) € 65,00
 • 10-rittenkaart** € 525,00
 • 2 personen € 50,00 p.p
 • 4 personen € 35,00 p.p